Constanţa: Cursa nebună a unui tânăr beat la volanul unei maşini

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oamenii legii au avut de-a face azi-noapte cu un caz cum nu şi-ar mai dori. Un tânăr de 28 de ani, pe nume Mihai Andrei C., încurajat de aburii alcoolului, şi-a luat prietenul, Ionuţ Ciprian T. de 27 de ani, s-a urcat la volanul maşinii şi a pornit pe străzile oraşului cu toate că nu avea permis.

Pe traseu el a produs mai multe pagube. Doar impactul cu un zid l-a oprit. Aflat la volanul maşinii înmatriculate TX 1343 XC, tânărul a gonit pe strada Mircea cel Bătrân spre intersecţia cu strada Ion Raţiu. Nu a mai ajuns acolo, ci a virat brusc dreapta pe strada Dumbrava Roşie. Pierzând controlul volanului el a lovit un alt autoturism, CT 26 COS, condus de Constantin N. pe aceeaşi direcţie de mers. Nu s-a oprit, ci şi-a continuat goana, iar la intersecţia cu strada Crişana, a virat din nou spre dreapta. Manevra a fost prea bruscă, vehiculul înfigându-se în zidul locuinţei aflată la nr. 10.

Aici i-au găsit şi oamenii legii. Un echipaj al Ambulanţei i-a dus pe cei doi la spital pentru a primi îngrijiri. Din cauza impactului ei suferiseră răni uşoare. Nu au rămas internaţi.

Cel care s-a aflat la volan a fost testat cu aparatul alcooltest. Rezultatul: 0,74 miligrame de alcool pur în aerul expirat.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite