Constanţa: Cum vor circula trenurile spre litoral de Paşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CFR Călători îşi modifică programul de circulaţie de Paşte, între 22 şi 26 aprilie, şi introduce 8 trenuri cu peste 40 de vagoane.

Trenurile care ajung la Constanţa în minivacanţa de Paşte vor avea mai multe vagoane pentru turiştii care preferă o vacanţă liniştită pe malul mării.

În zilele în care traficul feroviar va fi diminuat, CFR Călători scoate trenuri din circulaţie. Astfel, trenul de rang superior care face legătura între Constanţa şi Iaşi, Acceleratul 1891/-2, va fi anulat în zilele de 23 şi 24 aprilie. Va fi anulat şi trenul accelerat Bucureşti Nord- Tulcea în ajunul Paştelui.

În prima zi de Paşte, trenurile rapid 680 şi 685 care circulă pe ruta Constanţa - Bucureşti Nord nu vor circula. Nici aceleratul 1982 Tulcea-Bucureşti Nord nu va circuşa de Paşte.

Reduceri pentru grupuri

Pentru minigrup de minimum două persoane şi maximum de 5, CFR Călători oferă o reducere la bilet cuprinsă între 10 şi 25 de procente, mai puţin în zilele de vineri şi duminică. Persoanele care îşi cumpără bilet dus-întors beneficiază de o reducere de 10 procente.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite