Constanţa: Cristinel Niţoi, poliţistul din clanul Beinur, amendat pentru parcare ilegală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zilele trecute, poliţistul Niţoi a venit la Constanţa şi, încălcând orice regulă, el a parcat pe scuarul ce desparte cele două sensuri de mers ale Bulevardului Mamaia, în apropiere de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa.

Adjunctul Poliţiei Neptun, comisarul şef Cristinel Niţoi, a fost eliberat la 17 decembrie contra unei cauţiuni de 15.000 de lei, pe care a plătit-o pe loc. Pare-se că poliţistul nu duce lipsă de fonduri, cu toate că salariile au fost tăiate cu 25 la sută. El conduce şi o limuzină de lux pe care nu şi-o permit nici cei cu salarii frumuşele: un Audi A4.

Scopul şi durata vizitei nu este cunoscută, sau cel puţin aşa susţine reprezentanţii IPJ. Cert este că el a fost luat la ochi de poliţiştii comunitari, care i-au „încălţat“ limuzina de culoare neagră, înmatriculată CT 06 LEU, cu o „caracatiţă“ galbenă. Degeaba s-a târguit el cu poliţiştii locali şi a încercat să scape de amendă, nu a reuşit. „Conducătorul autovehiculului a fost sancţionat contravenţional, conform HCLM 10/2009, cu amendă în cuantum de 400 de lei, având posibilitatea achitării în termen de 48 de ore de la data încheierii procesului verbal ori“, a declarat Vasile Bălan, şeful Poliţiei Locale Constanţa.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite