Constanţa: UPDATE/ Criminalul cu sânge rece Jan Tistu a fost internat în comă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jan Tistu, cercetat pentru uciderea soţiei sale cu nenumărate lovituri de cuţit, a fost internat în comă la spital. Medicii nu ştiu nici până acum ce a provocat starea sa.

Reprezentanţii spitalului penitenciar au spus că Tistu a fost găsit inconştient ieri dimineaţă, la ora 8.15, când s-a făcut schimbul de tură. Medicii au încercat să-l resusciteze dar nu au reuşit şi au chemat o ambulanţă. Medicii din spital l-au preluat în comă şi cred că Tistu a încercat să se sinucidă înghiţind o supradoză de medicamente. Bărbatul mai este ţinut în viaţă doar de aparate.

UPDATE: Anchetă pentru criminal

Conducerea Spitalului Penitenciar Poarta Albă a deschis o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat cu ucigaşul. „Tistu a fost internat în urmă cu o săptămână pe secţia de psihiatrie din cauza unor tulburări de personalitate. Avea remuşcări pentru ce a făcut şi urma tratament medicamentos de specialitate. Nu credem că a înghiţit o supradoză de medicamente pentru că tratamentul este luat în prezenţa medicului supraveghetor. Cu o seară înainte era bucuros că primise nişte bani şi voia să cumpere ce avea nevoie. Nu ştim care este cauza pentru care a intrat în comă dar din declaraţiile colegilor de cameră a reieşit că a băut, seara, foarte multă cafea“ a declarat Viorel Ailincăi, şeful Compartimentului Siguranţa Deţinerii din Spitalul Penitenciar Poarta Albă.

Starea lui Tistu este în continuare critică. El era judecat sub învinuirea că i-a violat pe cei doi copii adoptivi ai săi. Instanţa l-a lăsat în libertate oe caz de boală iar Tistu a „profitat“ de acest fapt pentru a-şi asasina soţia cu lovituri de cuţit. El a fost arestat la finele lunii ianuarie 2010.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite