Covridog-ul constănțean va înlocui hotdog-ul american

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Covridogul costă 2 lei şi cântăreşte 120 de grame
Covridogul costă 2 lei şi cântăreşte 120 de grame

Ineditul produs ce costă numai doi lei este o combinaţie între aluatul de covrig şi un crenvuşt. Printre zecile de plăcinte aromate şi covrigi aburizi, în vitrinele unei patiserii din zona Sălii Sporturilor, vânzătoarele strecoară şi o tavă cu un nou produs apărut pe piață: covridog-ul.

Constanţa: Covridog-ul constănțean va înlocui hotdog-ul american

Apărut recent de piaţă, bucata de crenvuşt învelită în aluat de covrig atrage tot mai mulţi clienţi. Patiserele care frămână de zor spun că noul produs atrage clienţii dornici să încerce „altceva“. „Este cerut de toate categoriile de constănţeni, de la cei mai tineri până la vâstnici“, explică Maria, vânzătoarea din spatele tejghelei.

Ineditul produs de patiserie are deja fani în rândul constănţenilor, care aşteaptă la coadă pentru a cumpăra combinaţie de covrig şi hot-dog peste care se presară seminţe de mac şi susan.



„Sunt mulţi clienţi care ştiu deja de covridog, vin la geam şi îl cer direct“, explică Maria. Femeia spune că există şi clienţi nehotărâţi, care se opresc în faţa vitrinelor şi nu ştiu ce ar vrea să cumpere. „Când văd denumirea produsului, întreabă mai întâi ce fel de produs este covridog-ul. După ce primesc explicaţii, spun că vor să cumpere, sunt curioşi să încerce“, spune vânzătoarea.

„Puțin cam dulce“

Constănţenii grăbiţi trec prin faţa patiseriei situată în apropierea Sălii Sporturilor. Câţiva se opresc în faţa vitrinei şi caută din ochi „ceva bun“. Mihai Popescu (29 de ani) trece prin faţa patiseriei în fiecare dimineaţă, în drum spre locul de muncă. Bărbatul a auzit de la un prieten de noul produs de patiserie.



„Acum aproape o săptămână, o cunoştinţă mi-a spus de ultima «fiţă» în materie de plăcinte şi covrigi. Ieri, ca în fiecare zi, am trecut pe aici şi m-am oprit să-mi cumpăr covrigul cu hot-dog“, povesteşte tânărul. El spune că era curios să guste covridog-ul. „Mi-a plăcut, trebuie să recunosc. Cred că ar fi şi mai bun dacă ar pune mai multă sare în aluatul de covrig. Este puţin cam dulce“, crede bărbatul. El mai spune că le-a povestit şi prietenilor săi despre covridog. „Asta e cea mai bună reclamă, când se răspândeşte vorba printre cunoscuţi“, concluzionează Mihai.

Citeşte mai multe în Adevărul de Seară!

Constanţa: Covridog-ul constănțean va înlocui hotdog-ul american
Constanţa: Covridog-ul constănțean va înlocui hotdog-ul american
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite