Constanţa: Un copil de o lună a fost găsit mort în casa terorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sătenii din Chirnogeni spun că bebeluşul a murit de foame şi de frig, iar tatăl micuţului a fost suspectat că şi-a ucis concubina.

George Ionuţ Nica ar fi împlinit mâine o lună. Bebeluşul a fost găsit mort în această dimineaţă, într-una din cele două cămăruţe în care se înghesuie cinci suflete.
„Cei doi concubini au găsit cadavrul bebeluşului mort şi au mers la o vecină, de unde au sunat la 112“, a declarat Radu Croitoru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.

Părinţii Vasile Nica (37 de ani) şi Marcela Isacai (35 de ani) sunt cunoscuţi ăn localitate pentru scandalurile pe care le produc mereu, după ce consumă băuturi alcoolice în exces.

În vara anului trecut, bărbatul a fost suspectat că şi-a ucis concubina. Femeia a fost bătută crunt şi a fugit pe câmp de frica concubinului.
Disparţia femeii i-a alerta pe poliţişti, care au cercetat o posibilă crimă, după ce au descoperit pete de sânge pe un perete din casa concubinilor şi pe o cazma aruncată în curte. Femeia s-a întors după câte zile în care a rătăcit în podgoriile din zonă, spunând că a fugit de frica bătăilor.

La doar două luni după această întâmplare, bărbatul a fost din nou vizitat de poliţiştii din localitate.
Fiica concubinei sale l-a acuzat pe bărbat de viol. AnaMaria Popovici le-a povestit poliţiştilor că Nica a încercat să o violeze de faţa cu sora ei, de doar câţiva ani.

Marcela Isacai are în total şase copii. Trei dintre ei locuiesc cu Gheorghe Popovici, fostul concubin al femeii, iar alţi trei locuiesc cu femeia şi Nica, în casa în care a fost găsit cadavrul micuţului de doar o lună.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite