Constanţa: Consultaţii în frig la Policlinica 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Constanţa nu a reuşit nici până în prezent să rezolve problema încălzirii în incinta Policlinicii nr.1, unde pacienţii tremură de frig atunci când aşteaptă la uşile medicilor.

Defecţiunea la instalaţia de încălzire a apărut înaintea Sărbătorilor de iarnă. Iniţial, s-a dorit înlocuirea ţevilor, însă acest lucru nu era suficient, aşa că au decis să schimbe toate caloriferele vechi, proces care se va încheia la sfârşitul lunii.

Stomatologii au fost învinuiţi că au întârziat efectuarea lucrărilor întrucât nu au vrut să permită echipelor de muncitori să treacă cu instalaţiile prin cabinetele lor. 

Frig şi la Centrul de transfuzii

Medicii de la Centrul de transfuzii şi-au pierdut răbdarea în aşteptarea căldurii din instituţie. Caloriferele sunt în continuare reci, deşi conducerea Spitalului Judeţean susţine că situaţia este bună, pentru că în fiecare zi câte unul sau două cabinete se cuplează la instalaţia de încălzire. Dan Căpăţână susţine că, până la sfârşitul săptămânii, lucrările la tronsonul dinspre Centrul de transfuzii vor fi finalizate. Reprezentanţii centrului spun însă că muncitorii vin la centru, însă nu pot lucra deoarece există probleme cu livrarea materialelor. Termenul de finalizare al lucrărilor era 20 ianuarie.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite