Constanţa: Condamnat la ani grei de închisoare după ce şi-a sfârtecat amanta cu lovituri de cuţit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ismail Givan şi Mihaela Tolea au fost împreună opt ani
Ismail Givan şi Mihaela Tolea au fost împreună opt ani

Bărbatul acuzat că şi-a ucis amanta cu 69 de lovituri de cuţit a fost condamnat la închisoare. Sentinţa a fost dată de Tribunalul Constanţa.

Crima de care este acuzat Ismail Givan (38 de ani) a fost comisă cu o cruzime ieşită din comun. Bărbatul era căsătorit însă de opt ani îşi făcuse o amantă: Mihaela Tolea (30 de ani) din Mangalia. Sătulă de relaţia lor care nu se îndrepta spre nici o finalitate amanta a pus piciorul în prag. A început să o sune pe soţia lui Givan şi i-a cerut acestuia să divorţeze. În luna mai Givan s-a dus în plină noapte la Mangalia să discute cu Mihaela Tolea. S-au certat iar bărbatul a pus capăt scandalului înjunghiindu-şi mortal amanta. Poliţiştii aveau să numere nu mai puţin de 69 de lovituri de cuţit pe corpul femeii.

Criminalul a tot căutat o cale de scăpare. A încercat să se sinucidă însă a renunţat. În final s-a urcat în maşină şi a plimbat trupul victimei sale prin Constanţa până a rămas fără benzină. Atunci şi-a sunat prietenii şi a mărturisit ce a făcut.

Magistraţii Tribunalului Constanţa l-au condamnat astăzi pe Givan la 23 de ani de închisoare pentru omor deosebit de grav. Sentinţa nu este definitivă: poate fi atacată la Curtea de Apel Constanţa.

Citiţi şi:

Şi-a ucis amanta şi i-a plimbat cadavrul toată noaptea cu taxiul

Taximetristul criminal din Mangalia, expertizat la Jilava

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite