Constanţa: Concurs de dans pentru preşcolari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieri a avut loc prima ediţie a concursului Dansul Steluţelor, organizat de şcoala şi grădiniţa Spectrum, în colaborare cu Inspecoratul Şcolar Judeţean Constanţa. Concursul a fost destinat descoperirii unor noi talente artistice în rândul preşcolarilor din oraşul nostru.

Micuţii dansatori provin de la grădiniţele Căsuţa de turtă dulce, Căluţul de mare, Amicii, Mugurel şi cele cu nr. 44, 33, 10 şi 45.

„S-au prezentat dansuri precum Tribute, în memoria lui Michael Jackson, dansuri populare româneşti, greceşti, spaniole, irlandeze şi dansuri clasice şi contemporane“, a declarat Bedir Mustafa, directorul Şcolii Spectrum.
Juriul a fost format din Maria Moga, inspector Învăţământ Particular şi Preprimar, Alina Cristea, redactor-şef adjunct la ziarul Telegraf şi Angela Petcu, profesor de dans.

Premiul I şi menţiunea au fost câştigate de copiii de la grădiniţa Amicii, locul II de copiii de la grădiniţa Mugurel, iar locul III de cei de la Căsuţa de turtă dulce. Micuţii campioni au primit premii în bani şi cadouri din partea organizatorilor.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite