Show sexy cu Bianca în cel mai nou club din Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-un club de la malul mării atmosfera va fi încinsă de vedetele Playboy. La unele petreceri fetele au intrarea liberă, iar cele singure primesc şampanie din partea casei.

Weekend-ul va începe în forţă cu o prezentare de modă. Diseară, în clubul Bank din Constanţa invitată specială la Russian Party va fi Bianca Drăguşanu. Va fi o petrecere tematică, pe ritmuri ruseşti, iar după ora 2.00 va avea loc o prezentare de modă cu mai multe vedete Playboy.

Bianca Drăguşanu îşi cumpără haine de la reduceri

Bianca Drăguşanu, singură la o petrecere din Constanţa

Fetele au intrarea liberă, iar băieţii vor plăti 20 de lei, sumă în schimbul căreia vor primi un bon de consumaţie. Clubul Van Frans vă invită la o serată armânească, în compania formaţei Pindu. Distracţia pe ritmuri armâneşti va începe la miezul nopţii. Un bilet costă 20 de lei.

Ofertă specială

Mâine seară în Club Wish este programat concertul lui CRBL. „Nu ne potrivim deloc” este ultima piesă lansată de artist. Fetele nu vor plăti biletul de intrare, iar cele singure vor primi şampanie din partea casei. Băieţii vor plăti 20 de lei.

Weekendul se va încheia în ritmuri de muzică folk. Cei doi artişti constănţeni Walter Grigorescu (voce, chitară şi muzicuţă) şi Adrian Grădinaru (vioară şi chitară) vor cânta duminică seara în Cafe d’Art, de la ora 21.30. Biletul va costa 20 de lei, dacă este cumpărat înainte de concert, sau 25 de lei, dacă este cumpărat în ziua concertului.

B.U.G. Mafia revine pe litoral 

Mâine seară, trupa B.U.G. Mafia va susţine un nou concert la malul mării. Cei trei băieţi vor cânta în  Clubul Vision din Neptun. Ultimul material discografic semnat B.U.G. Mafia este „Viaţa noastră vol. 1&2“ şi a fost lansat în septembrie 2009. Evenimentul va începe la ora 1.00, iar preţul unui bilet este de 25 lei. Cei prezenţi la concert vor avea parte şi de oferte: la trei sticle de alcool cumpărate o vor primi gratuit pe a patra.

Petrecere cu Taraful din Clejani

O petrecere românescă pe cinste, cu muzică live şi taraf, va avea loc în clubul Two din Constanţa, unde va cânta Taraful din Clejani. În cadrul concertului live va fi lansată şi cea mai recentă piesă a Clejanilor. Evenimentul va începe la ora 00.00, iar biletul de intrare costă 20 de lei.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite