Constanţa: Comisarul-șef Nicola: „Fiul meu este un naiv“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul şef al Poliţiei Municipiului Constanţa, Adrian Nicola, a povestit pentru „Adevărul de Seară“ cum a decurs operaţiunea procurorilor DIICOT în urma căreia fiul său, Radu Ştefan, a fost inculpat în dosarul „Prostituate pentru politicieni“.

Radu Ştefan Nicola (28 de ani) este învinuit în cazul reţelei de prostituţie în care sunt implicate nume grele din politică şi showbiz. Tânărul este un obişnuit al podiumurilor de modă şi era fotomodel al agenţiei Diva Models din Constanţa.

Anchetatorii îl acuză pe tânăr că a negociat cu unii dintre clienţi sumele ce trebuiau plătite fetelor din agenţie pentru servicii. El ar fi transportat victimele în oraşe din ţară, dar şi la cluburile din Austria, pentru ca acestea să întreţină acte sexuale plătite.

„Nu i-au permis să-și ia insulina“

„În luna mai au venit mascaţii de la Ialomiţa la noi acasă. Ne-au bătut la uşă la prima oră a dimineţii. Mi-au arătat un mandat pe care erau trecute o grămadă de infracţiuni, inclusiv proxenetism, trafic de persoane, corupere de minori. I-am spus că îi las să intre, deşi aveau mandatul completat greşit“, a povestit fostul șef al Poliției Municipiului.

„Au căutat prin toată casa şi l-au luat pe Radu cu ei. L-au ţinut toată ziua în audieri şi nu i-au permis să-şi ia insulina, deşi este diabetic. Îl tot întrebau despre Negoiţă, dacă i-a dus prostituate. L-au ameninţat, să vorbească, că o să ajungă la puşcărie, şi acolo, cum e el băiat frumos, o să îşi schimbe sexul“, a declarat Adrian Nicola.

Descinderile efectuate acasă la Nicola au fost urmate de percheziţionarea unui apartament în care locuiau cu chirie trei studente, de asemenea modele la Diva Models. „Le-au trântit şi pe fete la pământ. Credeau că e un bordel“, a spus Nicola.

Citeşte mai multe în Adevărul de Seară!

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite