Constanţa: Colecţiile expozanţilor de la Confintex Mamaia, prezentate de manechine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Expozanţii de la Târgul de Îmbrăcăminte şi Încălţăminte Confintex îşi prezintă marfa în cadrul unor parade de modă. Pentru a-i atrage pe vizitatori au fost organizate şi tombole cu premii.

Târgul Naţional de Îmbrăcăminte şi Încălţăminte Confintex, care se desfăşoară până pe 10 iulie la Pavilionul Expoziţional din Mamaia, are în program şi prezentări de modă. „Este cea mai bună modalitate de a vedea croiul şi materialele înainte de a le cumpăra“, susţin organizatorii.

Citeşte şi: Haine la preţuri de criză şi... nu prea

Aseară a avut loc prima manifestare de acest gen. Manechinele au defilat în colecţiile firmelor expozante: de la ţinute casual sau business, la rochii de seară „preţioase“, haine din blană şi costume de baie minuscule.

Tot aseară au fost extraşi şi primii 10 câştigători ai tombolei vizitatorilor, premii ce constau în produse oferite de expozanţi.

Prezentări de modă similare şi extrageri la tombolă vor mai avea loc şi în serie de 6 şi 9 iulie, cu începere de la ora 20.00, pe platoul din faţa Pavilionului. Târgul va fi deschis până pe 10 iulie, între orele 12.00 şi 22.00.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite