Constanţa: Circuit de toamnă în Marea Britanie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei care au preferat să îşi ia concediul la sfârşitul verii - începutul toamnei au puţine oferte la dispoziţie pentru vacanţele în străinătate.

Agenţiile de turism se văd puse în situaţia de a pune la dispoziţia turiştilor aflaţi în căutarea de oferte „last minute“ doar câteva variante de pachete turistice şi acelea cu „termen de valabilitate“ pe cale să expire de la oră la oră.

„Last minute mai avem doar câteva chartere spre Turcia, dar locurile sunt limitate. Disponibilităţile se pot schimba de la o oră la alta pentru că la aceste programe se pot înscrie din toată ţara“, a declarat Mihaela Giosanu din partea Agenţiei Mistral Voyages.

Următoarea plecare este pe 25 septembrie într-un circuit prin Anglia - Ţara Galilor - Irlanda, care durează 11 zile. Costul pachetului este de 899 de euro, iar transportul se face cu avionul şi autocar de 4 stele. „Cazarea se face la hoteluri de 3 şi 4 stele, cu micul dejun inclus în preţ“, a mai spus Mihaela Giosan. În circuit este inclus şi câte un tur al oraşelor Londra, Dublin şi Liverpool.

Excursii de criză

Următoarele plecări de ultim moment sunt pe 29 septembrie în Turcia. Este vorba despre două circuite diferite: unul 12 zile la preţul de 350 de euro de persoană, iar celălalt de numai 5 zile şi doar în Istanbul, la preţul de 150 de euro de persoană.

În preţuri nu sunt incluse intrările la obiectivele turistice, ci doar cazarea şi micul dejun. „Turiştii au evitat rezervările cu mult timp înainte. Au ales variantele «last minute» şi ofertele speciale şi, în general, le-au cerut pe cele mai ieftine“, a declarat Mihaela Giosanu.

Destinaţii favorite

Pentru cei cu dare de mână sunt şi oferte „last minute“, dar all inclusive. Icar Tours  oferă întârziaţilor pachete turistice de câte 7 nopţi în Grecia şi Turcia în promoţia „Plăteşte 1, merg 2“. Astfel, pachetul de 7 nopţi în Paralia Katerini, Grecia, costă doar 99 de euro.

Transportul se face cu autocarul. Ceva mai scump este sejurul în Antalya, Turcia: 300 - 400 de euro, dar la hotel de 5 stele în regim all inclusive. Aici, transportul cu avionul este inclus în preţ.

Se recomandă înscrierile timpurii

Reprezentanţii agenţiilor de turism din Constanţa recomandă doritorilor înscrierile timpurii. „În general, noi recomandăm înscrierile timpurii pentru că reducerile şi ofertele sunt mai atractive. La ofertele last minute înseamnă să aleagă ce a mai rămas. Este drept că nu toţi ştiu când să pot lua un liber sau o vacanţă să meargă în concediu“, a declarat Corina Martin, preşedintele Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism.


Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite