Constanţa: Cinci tineri implicaţi într-un scandal în Medgidia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi tineri din localitatea Medgidia au fost agresaţi în această dimineaţă, în faţa unui fast-food din oraş. Unul dintre poliţiştii echipei de intervenţie a fost agresat de tinerii puşi pe scandal.

Conflictul a izbucnit în această dimineaţa, în zona Poştă din localitate. Alina Diaconu a apelat numărul de urgenţă 112 şi a solicitat ajutorul poliţiştilor, spunând că a fost agresată verbal de trei tineri. „Conflictul a izbucnit între mai mulţi clienţi aflaţi în faţa fast-food-ului, pe tema maşinilor parcate necorespunzător“, a declarat Radu Croitoru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa.

Ajunsă la sediul Poliţiei pentru a da declaraţii, tânăra a fost sunată de un prieten, Alexandru Spânu, care i-a spus că aceeaşi trei agresori l-au urmărit în sediul unei benzinării şi l-au lovit. La faţa locului au ajuns două echipaje de intervenţie, care au încercat să-i legitimeze pe bătăuşi. Pentru că au refuzat să coopereze, tinerii au fost reţinuţi şi duşi la secţia de poliţie pentru legitimare.

În urma cercetărilor efectuate, cei trei au fost identificaţi ca fiind Bogdan Ştefean (21 de ani), Alexandru Ciocan (20 de ani) şi Viorel Pleşu (22 de ani), toţi din Medgidia.

În timpul intervenţiei, unul dintre poliţişti a fost agresat de Alexandru Ciocan. Cei trei sunt cercetaţi pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice, loviri şi alte violenţe. În plus, prietenul tinerei care a sesizat poliţia este cercetat pentru că a  condus un autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice şi fără a avea permis de conducere.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite