Constanţa: Cinci ani de închisoare pentru ucigaşul liderului PNL Gabriel Căciuloiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Louis Ovidiu Adrian Creţu, bărbatul care în ianuarie 2006 a provocat un groaznic accident de circulaţie în care au murit trei oameni, a primit cinci ani de închisoare cu executare. Sentinţa este definitivă.

Printre victime s-a numărat şi preşedintele PNL Constanţa de la acea dată, Gabriel Căciuloiu (39 de ani), privit ca prinicipalul contracanditat al lui Radu Mazăre, în alegerile locale următoare.

Tragedia s-a produs pe şoseaua Constanţa- Ovidiu, în apropiere de Palazu Mare, în jurul orei 3.00. Gabriel Caciuloiu (39 ani) si sotia sa, Andreea Cristina (44 ani), se indreptau spre resedinta lor din cartierul adiacent Constantei, Palazu Mare, cu o Toyota Land Cruiser (CT 10 GNG) condusă de Andreea Căciuloiu.

Şoferul care a produs accidentul, Louis Ovidiu Adrian Creţu, circula din sens opus la volanul unui Mercedes B 63 DGV. Pe banda a doua, în acelaşi sens de mers, circula un Citroen (B 45 USM), în care se aflau Ştefăniţă Daniel Ion şi Meri Pasata, care se întorceau de la o petrecere în Ovidiu.
Creţu a susţinut în permanenţă, pe perioada procesului, că a vrut să evite un grup de tineri care mergeau pe marginea drumului.

A tras de volan şi a intrat în coliziune cu Citroen-ul care s-a izbit violent de Toyota care circula pe contrasens. Pasagerii Citroen-ului şi Gabriel Căciuloiu au murit pe loc.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite