Constanţa: Cheltuielile pentru organizarea unei nunţi au intrat la apă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Organizatorii au scos la vânzare rochii pentru toate buzunarele
Organizatorii au scos la vânzare rochii pentru toate buzunarele

Firmele participante la cea de-a şasea ediţie a Târgului de nunţi de la Pavilionul expoziţional Constanţa spun că anul acesta se poartă tot ce este mai ieftin. 

Pentru o nuntă completă şi modernă, 30 de societăţi din 11 oraşe ale ţării expun la Constanţa, de la artă culinară până la vinuri alese, rochii, aranjamente.

Într-un spaţiu generos, de 1.000mp, la ediţia din acest an a Târgului de nunţi, organizat de Camera de Comerţ, Industrie şi Navigaţie Constanţa, firmele participante se întrec în oferte, însă sunt mulţi cei vizitează standurile doar pentru o scurtă documentare.

Viitoarea familie Ene, Mirela şi Ionuţ, au planificată nunta pentru luna august a acestui an. Au arvunit restaurantul, formaţia, cameramanul şi fotograful şi au cheltuit deja prima mie de euro. Mirela îşi doreşte o nuntă cu temă marină, Ionuţ întreabă de preţuri. „Ne dorim o nuntă frumoasă, deocamdată nu ştim la ce cheltuieli vom ajunge, însă ne dorim să angajăm o firmă de decoraţiuni“, a declarat Ionuţ.

Şi costumul de mire are cristale swarovski

Firmele care au adus la târg rochii de mireasă sunt numeroase, cu preţuri acceptabile şi modele pe toate gusturile. La standul Evergreen, din Braşov, cea mai scumpă rochie costă 5.200 de lei şi este împodobită cu cristale swarovski. „Anul acesta nu se mai caută ceva anume, viitoarele mirese întreabă mai întâi de preţ şi apoi îşi aleg modelul“, a declarat Simina Pavlov, reprezentant al firmei.

Viitorii miri scapă mai ieftin, cel mai scump costum fiind 1.000 de lei, însă brodat tot cu cristale swarovski, prezentat de firma Niss Mode.
Se poartă machiajul în nuanţe de roz

Prezentă la târg, hairstylistul Livia Trifan a declarat că mireasa anului 2010 este una romantică, stil prinţesă. „Machiajul este în nuanţe de roz, iar coafurile aduc a stilul spaniolul, cu părul aranjat mult pe spate“, spune aceasta.

Printre firmele participante se numără şi Fer-ley din Bucureşti, care prezintă invitaţii de nuntă de dimensiuni mari, gen tablou, toate lucrate manual.

Preţurile pornesc de la 35 de lei

Un stand apetisant şi orginal este cel al firmei Gastro help, cu flori, berze, lebede, păuni, corali şi peştişori din fructe şi legume. Dovleac, pepene roşu, galben, ridiche, gulie, sfeclă, morcov, castraveţi, ananas, portocale sunt sculptate cu talent şi originalitate.

Târgul este deschis până duminică, iar unele firme oferă discounturi în cazul încheierii unui contract în aceste zile.  

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite