Constanţa: Chef regesc la hotelul lui Hagi / UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cadouri de suflet pentru marele fotbalist
Cadouri de suflet pentru marele fotbalist

Nume mari din lumea fotbalului românesc au fost prezente aseară la petrecerea organizată de soţia lui Gheorghe Hagi pentru fostul fotbalist la hotelul pe care acesta îl deţine în staţiunea Mamaia.

Hagi a împlinit ieri 45 de ani, iar petrecerea i-a fost organizată în amănunt de soţia sa Marilena. Aproximativ 150 de invitaţi au sosit aseară, în jurul orei 19.00, la petrecerea organizată pentru Gheorghe Hagi cu ocazia împlinirii a 45 de ani.

Invitaţii au fost numai unul şi unul, maşinile luxoase oprind rând pe rând în faţa intrării hotelului Iaki din Mamaia. Printre primii sosiţi la eveniment au fost Ion Crăciunescu şi fostul coleg de echipă al Regelui, Ilie Dumitrescu.

„I-am adus o sticlă de ceva. Simbolic. Ce poţi să-i aduci lui Gică Hagi? Ai o problemă dacă te gândeşti ce să îi iei lui Hagi de ziua lui“, a declarat Ion Crăciunescu. Şi la capitolul împliniri, fostul şef al arbitrilor este de părere că Hagi nu îşi mai poate dori nimic. „Ce să-i mai doreşti lui Hagi? Că are de toate! Ca antrenor o să aibă o carieră strălucită pentru că are o educaţie fotbalistică cum rar mi-a fost dat să văd. Singurul defect pe care îl are, dacă poate fi numit defect, este acela că a venit în România cu o mentalitate de profesionist adevărat şi nu se prea conjugă cu ce e la noi. La 45 de ani îi doresc să antreneze multe echipe naţionale, să fie sănătos şi el şi familia pentru că îşi iubeşte foarte mult familia“, a mai spus Crăciunescu.

Gică Popescu şi Victor Becali au venit cu hainele de gală pe umeraşe şi s-au pregătit de petrecere în camerele în care au fost cazaţi pentru odihnă. „Îi doresc sănătate lui Gică şi să se întoarcă pe bancă! Acolo îi este locul. Ştiu că îşi doreşte acest lucru, iar fotbalul are nevoie de el“, a declarat cumnatul Gică Popescu, sosit la eveniment împreună cu soţia şi cei doi copii.

Urări de revenire pe bancă a primit şi din partea impresarului Victor Becali: „Îi doresc sănătate şi să se întoarcă pe bancă, să antreneze o echipă mare şi să demonstreze ce antrenor bun este! Se va întoarce sigur pe bancă pentru că acolo e locul lui! Iar cadou... pentru Gică niciun fel de cadou nu este pe măsura lui“.

Elena Frâncu, în calitate de lider al sportului local, a sosit încărcată de cadouri la hotelul Iaki. „Îi doresc să rămână acelaşi om pe care eu l-am cunoscut şi pe care îl ştiu! Este deosebit şi unic. I-am adus o minge, un tort cu viaţa sa pe terenul de sport şi un tablou unicat“, a spus Elena Frâncu. Un cadou-surpriză a primit şi din partea preşedintelui Academiei Gheorghe Hagi, Paul Peniu: un tablou cu toţi elevii de la şcoala de fotbal.

Crini imperiali, irişi, anthurium şi o cascadă de ciocolată

Vineri a fost o forfotă continuă la Hotelul Iaki din staţiunea Mamaia, care aparţine lui Gheorghe Hagi, acolo unde Regele şi-a organizat petrecerea împlinirii celor 45 de ani. Toată ziua, firme de catering şi firme de reparaţii, taxiuri şi curieri au venit şi au plecat de la unitatea de cazare.

Întâi, specialişti de la firma Triton din Constanţa au efectuat ultimele retuşuri la uşa batantă de la intrarea în hotel. Apoi, au început să curgă maşinile care făceau aprovizionarea. După pachetele şi cutiile descărcate şi duse în hotel, Regele a avut pe masă în seara aniversară, crini imperiali, irişi şi anthurium, dar şi o cascadă de ciocolată. Dispozitivul special a fost adus cu un taxi, la descărcarea lui ajutând şi unul dintre bucătari.

Furnizorul de mâncare a fost firma Agroalim, care se ocupă cu aprovizionarea unităţilor turistice cu produse congelate.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite