Constanţa: UPDATE Pieton ucis de un şofer în stare de ebrietate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii Serviciului Rutier din Constanţa s-au deplasat la două accidente rutiere care au au avut loc în acelaşi timp: unul la Şcoala nr. 8 şi celălalt pe strada Soveja. În ambele cazuri este vorba despre doi pietoni care au traversat prin loc nepermis.

Update: Unul dintre pietonii implicaţi în accidente rutiere a murit. Primul accident s-a produs în zona Şcolii Generale numărul 8 din Constanţa.  Eugen M. (57 de ani) conducea autoturismul cu numărul de înmatriculare CT 53 AMG şi l-a accidentat pe Constantin A. (68 de ani) care a trecut strada prin loc nepermis şi fără să se asigure. În urma testării cu Drager a rezultat că şoferul avea 0,23 miligrame alcool pur în aerul expirat.

Cel de-al doilea accident s-a produs pe strada Soveja. Şoferiţa, Dumitriţa D. (46 de ani) se afla la volanul autoturismului cu număr de înmatriculare CT 91 CTA pe strada Soveja şi a accidentat-o pe Antonica B. (42 de ani) care traversa strada prin loc nepermis şi fără să se asigure. Femeia a fost uşor rănită.

În accindetul rutier produs la Şcoala nr. 8 cel puţin două persoane au fost rănite. Poliţiştii se află la locurile unde s-au produs accidentele şi verifică împrejurările în care s-au produs evenimentele rutiere.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite