Constanța: Cei mai buni elevi din țară la Tehnologii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vineri seară, la Colegiul Regina Maria a avut loc festivitatea de premiere a olimpiadei naționale din aria Tehnologii. Probele s-au desfășurat,  timp de două zile, la Grupul Școlar de Industrie Alimentară, Colegiul Tehnic Vasile Pârvan și Colegiul Tehnic Pontica.

Valoarea premiilor oferite de Minister a fost de 120 lei - locul I, 90 lei - locul al II-lea, 60 lei - locul al III-lea și 50 lei - mențiune. Însă, Rompetrol și Celco au ținut să premieze ocupanții primelor locuri.

Constanța are cel mai bun tehnician ecolog  

La specializarea Tehnician ecolog și protecția calității mediului, clasa a XI-a, eleva Flavia Biru (foto), de la Colegiul Tehnic „Vasile Pârvan“ Constanța, s-a clasat pe primul loc, urmată de Paul Stoica, din Buzău, și Nicolae Ghiță, din Pitești.

image

La clasa a XII-a, pe podium au urcat Lavinia Bălan, din Argeș, urmată de Lăcrămioara Bucur, de la Colegiul „Vasile Pârvan“ Constanța, și de Cristina Bucur, din Hunedoara.

La specializarea Tehnician veterinar, clasa a XI-a, au urcat pe podium: Amalia Cîrstoiu, din Argeș (locul I), Andreea Dragomir, din Olt (locul al II-lea) și Elena Petre, din Sibiu (locul al III-lea). La clasa a XII-a, aceeași specializare, au fost premiați: Dumitru Sfîrnaciuc, din Suceava (locul I), Mihaela Despu, din Țara Bârsei (locul al II-lea) și Ionuț Dinuță, din Dâmbovița (locul al III-lea).

La calificarea Tehnician analize produse alimentare, clasa a XI-a, podiumul arată astfel: Natalia Budureanu, din Galați, locul I, Ana Maria Mican, din Onești, locul al II-lea, Angelica Cristică, din Vaslui, și Iulia Lulelaru, din Craiova, locul al III-lea.

La același profil, la clasa a XII-a, Delia Șerban, din Sibiu, și Adrian Weis, din Satu Mare, au primit premiul întâi, Mihaela Țandără, din Galați - premiul al II-lea, și Elena Moșteanu, din Drăgășani, și Elena Rotaru, din Roman – premiul al III-lea.

La specializarea Tehnician în industria alimentară - ruta progresivă, clasa a XII-a, au obținut premii: Elena Surdu, din Galați - premiul I, Alexandru Comănaru, din Drăgășani - premiul al II-lea, David Popa, din Ștei, premiul al III-lea. La clasa a XIII-a, s-au acordat doar mențiuni.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite