Constanţa: Ceaţa îngreunează traficul pe drumurile naţionale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe principalele artere de circulaţie, autoturismele se deplasează cu mare dificultate din cauza vizibilităţii reduse de până la 20 de metri, în zona Hârşova. Şi în municipiul Constanţa, pe bulevardele Tomis şi I.C.Brătianu, dar şi în staţiunea Mamaia este ceaţă densă.

Poliţiştii constănţeni anunţă că la această oră pe principalele artere rutiere din judeţ şi-a făcut apariţia ceaţa densă, fapt care îngreunează traficul rutier, punând în pericol siguranţa participanţilor la trafic.

Astfel se circulă cu dificultate pe DN 22 (Ovidiu – Mihai Viteazu), pe DN 2A (Constanţa-Hârşova), DN 22C (Murfatlar – Cernavodă), dar şi în municipiul Constanţa pe bulevardele Tomis, I.C. Brătianu şi staţiunea Mamaia). Vizibilitatea este redusă între 20 şi 100 de metri.

Poliţiştii recomandă conducătorilor auto să verifice starea tehnică a autovehiculelor, în mod special funcţionarea sistemului de iluminare şi a ştergătoarelor de parbriz.

Pe timpul deplasării, viteza se va reduce concomitent cu creşterea atenţiei. Este obligatorie punerea în funcţiune a luminilor de ceaţă, atât în localităţi, cât şi în afara acestora.

Manevre portuare suspendate

Ceaţa a determinat autorităţile portuare constănţene să suspende în această seară de la ora 18.00 manevrele în portul Midia. Activitatea în celelalte porturi se desfăşoară normal.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite