Constanţa: Ceaţa a suspendat activitatea din porturi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Au fost luate măsuri pentru prevenirea accidentelor
Au fost luate măsuri pentru prevenirea accidentelor

Vizibilitatea redusă a determinat autorităţile portuare să ia măsuri de prevenire a accidentelor navale astfel că manevrele au fost restricţionate până când vremea va permite desfăşurarea activităţii în condiţii normale.

Operaţiunile din Porturile Constanţa Nord şi Midia au fost suspendate în această dimineaţă după ce vizibilitatea s-a redus la sub o jumătate de milă marină.

Din cauza ceţii, autorităţile portuare au suspendat manevrele şi au cerut comandanţilor de nave să îşi ia măsuri de siguranţă. Şi manevrele pe Canalul Poarta Alba - Midia Năvodari au fost restricţionate din cauza sloiurilor de gheaţă.

Probleme şi pentru traficul rutier

Ceaţa creează cele mai serioase probleme pentru circulaţia rutieră şi în judeţul Constanţa. Vizibilitatea ajunge uneori şi la 50 metri.

Pe DN 3, în zona Valul lui Traian există şi polei şi din pricina imprudenţei unor conducători auto au avut loc mai multe tamponări.

Poliţia Rutieră  recomandă  conducătorilor auto să ocolească pentru moment zona sau să folosească luminile de ceaţă, să se mărească distanţa de siguranţă dintre autovehicule şi să se circule cu viteză redusă.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite