Constanţa: Cătălina Moroşanu, proprietara „Dulapului cu minuni“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cătălina Moroşanu
Cătălina Moroşanu

Cătălina face parte din comunitatea mămicilor - afaceriste din Constanţa şi vinde hăinuţe într-un magazin virtual. De un an şi jumătate, Cătălina postează pe blog-ul ei imagini cu hăinuţele fetiţei sale, Cleopatra, pe care le vinde la preţuri reduse.

„Copiii cresc foarte repede şi se întâmplă deseori să nu apuce să poarte hăinuţele noi“, explică mămica. Ea spune că preferă să vândă lucruşoarele micuţei sau hainele şi accesorile pe care ea însăşi nu le mai poartă, iar cu banii astfel obţinuţi cumpără alte hăinuţe pentru micuţa Cleopatra.

A căutat un nume pentru mica ei afacere online şi a găsit o denumire care să fie uşor de reţinut pentru potenţialele cliente.  „Dulapul cu minuni“ a devenit deja o marcă la nivelul întregii ţări, iar clientele nu contenesc să laude blog-ul Cătălinei. „Preţurile de «bun – simţ» şi seriozitatea sunt cele mai bune recomandări“, crede mămica.

Mamă afaceristă

Recunoaşte că mica afacere este foarte importantă şi încearcă să-şi facă mereu timp pentru a actualiza magazinul virtual. „Nu pot să mă las“, spune Cătălina zâmbind. În Constanţa s-a format o adevarată comunitate a mămicilor afaceriste, spune Cătălina.

„Eu ţin legătura cu celelalte mămici, ne sfătuim şi încercăm să învăţăm una de la cealaltă“, povesteşte proprietara „Dulapului cu minuni“. Are grijă ca fiecare colet comandat de clientele sale să fie împachetat impecabil, iar uneori strecoară un articol de vestimentaţie sau un accesoriu cadou. „Cauţi cutia adecvată, ai grijă să împachetezi perfect coletul. Aspectul este foarte important“, explică Cătălina.

Mica afacere îi permite Cătălinei să economisescă bani. „Cu banii câştigaţi din blog reuşesc să-i cumpăr fetiţei mele hăinuţe, iar unoori îmi cumpăr chiar şi pentru mine câte ceva. Astfel mai reuşesc să economisesc banii pe care altfel i-aş fi luat din bugetul familiei“, spune Cătălina.

Citiţi mai multe în !

image
Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite