Constanţa: Un constănţean a cumpărat două cartele Orange clonate. Vezi reacţia companiei!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anunţam ieri că un constănţean a cumpărat un set de 10 cartele valorice Orange de la Metro I, iar două dintre ele erau folosite. Orange şi Metro I spun că au demarat anchete pentru a afla un răspuns.

Florin Cuna (40 de ani) spune că a cumpărat cartelele valorice Orange în valoare de 35 de lei fiecare la 5 august, iar în urmă cu două săptămâni a descoperit că două dintre cartele fuseseră deja folosite. „Am sunat imediat la Orange şi mi-au confirmat că acel cod fusese folosit pentru încărcarea unui telefon, la 20 august, care nu era al meu. Am cerut să mi se comunice care este acel număr de telefon, dar au refuzat să mi-l comunice sub pretextul confidenţialităţii“, a spus Cuna.

Florin Cuna spune că a mai cumpărat şi cartele valorice Cosmote, tot la set. Nouă dintre ele aveau serii consecutive, iar a zecea avea altă serie şi rasterul răzuibil puţin modificat.

Orange nu se mai implică

Reprezentanţii Orange România spun că în astfel de situaţii, responsabilitatea ar trebui să şi-o asume partenerii. „În momentul în care acele cartele valorice pleacă de la Orange sunt verificate şi valide. După ce ajung la parteneri, Orange nu îşi mai asumă nicio responsabilitate“, a declarat Andreea Mihuţ din partea Orange România.

Metro a declanşat anchetă

Adina Tîmplaru, Corporate Communication Manager la Metro I Constanţa, a declarat că „aceste cartele telefonice sunt comercializate prin reţeaua noastră de magazine, doar sub formă sigilată“. „În urma solicitărilor respective, operatorii de cartele telefonice Orange şi Cosmote au fost sesizaţi din partea noastră despre acest caz, ei demarând deja investigaţiile în vederea elucidării situaţiei“, a mai spus Adina Tâmplaru. Ea a adăugat că situaţia este ceva mai dificilă pentru că pe factura de Metro nu este trecut numele reclamantului.

„Ce caută la vânzare?“

Suspiciunile celor de la Metro I nu l-au deranjat pe Cuna. „Să spunem că factura nu este valabilă, dar ce căutau cele două cartele valorice la vânzare? Dacă le-aş fi cumpărat de la un chioşc de ziare, unde nu se dau bonuri de casă, cum aş fi putut face dovada că eu sunt cel care le-a cumpărat şi mai ales că am făcut-o de la un chioşc de ziare“, se întreabă Cuna.

Citiţi mai multe în  !

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite