Carnagiu rutier: doi morți și nouă răniți dintre care cinci sunt copii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Una dintre victimele teribilului accident de la Țăndărei
Una dintre victimele teribilului accident de la Țăndărei

Accidentul s-a produs aseară la Ţăndărei, pe șoseaua Slobozia - Constanța, în urma ciocnirii frontale a două maşini. Șoferul uneia se angajase într-o depășire neregulamentară. Impactul a fost atât de violent, încât motorul unuia dintre autoturisme s-a desprins din caroseria maşinii.

Şoferul vinovat, în vârstă de 32 de ani, a murit pe loc, iar pasagerul din dreapta sa a murit la spital. La locul accidentului s-au deplasat echipaje ale Poliţiei Rutiere, SMURD şi ale Serviciului de Ambulanţă, precum şi echipaje de descarcerare ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa.

„Într-o maşină se aflau șapte persoane, iar în cealaltă patru persoane. Din prima maşină, doi au decedat, cei care stăteau pe locurile din faţă. Din cei cinci care ocupau locurile din spate, un adult şi un copil sunt internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia cu politraumatisme, iar alţi trei au fost transferaţi la Bucureşti. Din cealaltă maşină, doi adulţi şi un copil sunt internaţi la Terapie Intensivă. Un alt adult a fost trimis la Bucureşti“, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slobozia, dr. Marcela Pravăţ.

Se întorceau din Irlanda

Mașina cu șapte ocupanți se întorcea de la Aeroportul Otopeni, de unde şoferul își preluase familia, doi adulţi şi patru copii care se întorceau din Irlanda. Șoferul fusese plecat, la rândul lui, în Irlanda, de unde cumpărase maşina cu volan pe dreapta pe care o conducea. Majoritatea celor implicaţi în tragicul eveniment sunt de etnie rromă.

Traficul rutier în zona unde a avut loc accidentul a fost blocat câteva ore, fiind deviat pe DJ 201 Cosâmbeşti - Gimbăşani - Mărculeşti - Bucu.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite