Constanţa: Canalele Navigabile modernizează sistemul de semnalizare la ecluze

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania Naţională Administraţia Canalelor Navigabile Constanţa (CNACN) SA începe lucrările de modernizare ale sistemului de semnalizări de navigaţie pe Canalul Poarta Albă-Midia Năvodari.

CNACN a atribuit contractul firmei Utilnavorep SA din Constanţa în luna ianuarie 2010, în urma unei licitaţii deschise la sediul administrativ al companiei. „Anunţul de atribuire corespunzător licitaţiei menţionate a fost publicat în SEAP în luna februarie 2010, cu numarul 77612/03.02.2010.

Valoarea contractului este de 9.967.004 de lei fără TVA, iar criteriul de atribuire l-a reprezentat oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic“, a declarat Anca Tudoraşcu, purtătorul de cuvânt al instituţiei.

Lucrările vor consta în modernizare a sistemului de semnalizări de navigaţie pe Canalul Poarta Albă-Midia Năvodari. Pe lângă partea de execuţie de lucrări, ofertantul va asigura şi serviciul de proiectare şi executare a sistemului de securizare împotriva vandalizării. Finanţarea se face prin Programul Operaţional Sectorial Transport 2007-2013.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite