Constanţa: Căminul pentru persoane vârstnice este aproape gata

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucrările de reabilitare a Căminului pentru persoane vârstnice Constanţa sunt aproape gata. Astăzi a fost tăiată panglica inaugurală cu ocazia finalizării lucrărilor la corpul de cantină şi la utilităţi.

Camerele au fost renovate integral: au fost montate gresie şi faianţă, reţeaua electrică schimbată şi zugrăvite, iar bucătăria fost dotată şi utilată. Valoarea întregului proiect se ridică la aproape 3,5 milioane de lei. „Mai este puţin de lucru la holuri şi ar mai fi încă un corp de clăfire. urmează să accesăm alte fonduri pentru această parte“, a declarat edilul Constanţei, Radu Mazăre.

El a fost întâmpinat cu pâine şi sare de către asistaţii căminului, cărora le-a promis că nu îi uită şi va trece mereu pe acolo. Şi de această dată primarul a îmbrăţişat-o pe Carolina Budac, de 98 de ani, pe care o numeşte prietena sa.

Lucrările sunt în toi şi la biserica din curtea căminului, pe care preotul a ridicat-o numai din donaţii. Ar mai fi nevoie de fonduri pentru finalizarea acoperişului, bani cu care Mazăre a promis că îl va ajuta pe preot să termine construcţia.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite