Constanţa: Câine ucis cu focuri de armă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii constănţeni au deschis o anchetă după ce mai mulţi localnici din Mamaia Sat au sunat, luni seara, la 112, anunţând că în zonă s-au tras focuri de armă. Localnicii spun că nu e pentru prima dată când se întâmplă aşa ceva.

Oamenii le-au spus poliţiştilor că, periodic, un grup de necunoscuţi, pe care îi bănuiesc a fi din Năvodari, vin în Mamaia Sat, se antrenează trâgând focuri de armă asupra animalelor din curte şi apoi fug.

Aşa s-a întâmplat şi luni seara. Proprietara câinelui ucis, Mirela Vişan, le-a spus oamenilor legii că se afla în curte atunci când a auzit împuşcăturile. A ieşit la poartă şi şi-a văzut patrupedul în agonie iar pe făptaşi fugind cu o maşină de culoare galbenă, spre Năvodari. Incidentul nu a fost unul izolat: cu câteva minute înainte tinerii necunoscuţi trăseseră focuri spre curtea altui localnic, însă nu reuşiseră să nimerească nici un patruped.

Cazul este cercetat de poliţiştii Serviciului Arme, Explozibili şi Substanţe Toxice. În cazul în care va fi găsit, ucigaşul de câini riscă să se aleagă cu dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite