Constanţa: Cadouri din ciocolată pentru adulţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vestitul cofetar constănţean Silvian face figurine care imită imagini sexuale din Kama Sutra. Cadourile inedite sunt făcute din ciocolată albă şi neagră şi au preţuri cuprinse între 3,2 şi 20 de lei.

„Îmi amintesc că au venit odată două fete şi spuneau că vor un cadou deosebit pentru o prietenă care se mărita. Nu îndrăzneau să spună ce fel de cadou ar vrea, dar până la urmă şi-au învins timiditatea. Aşa mi-a venit ideea să fac astfel de piese“, îşi aminteşte maestrul Silvian.

Cadourile inedite sunt cumpărate în orice perioadă a anului, mai ales de constănţeni cu vârsta trecută de 30 de ani, spun vânzătoarele. Ele recunoasc că roşesc atunci când vând astfel de figurine pentru adulţi, mai ales că mulţi dintre clienţi le solicită discret. „M-aş bucura dacă aş primi un astfel de cadou, cu toate că mi s-ar părea ciudat, mai ales că ar putea conţine un mesaj ascuns“, spune constănţeanca Ana Chiriac (24 de ani).

Silvian Miron este renumit pentru sculpturile şi rochiile de ciocolată cu care a organizat parade de modă. Constănțeanul a primit în 2008, la Frankfurt, Oscarul cofetarilor - Trofeul Arch of Europe.

El a făcut şi tortul aniversar de 2.000 de euro al lui Ion Țiriac, în formă de rachetă de tenis, comandat de Ilie Năstase şi prietenii miliardarului, când acesta a împlinit 70 de ani.


Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite