Constanţa: Cadavrul tatălui fetei ucise ieri în Dunăre, găsit sub patul din casa ororilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce cadavrul mamei fetei ucise ieri în Dunăre, a fost găsit înghesuit în şifonier, a fost identificat şi trupul neînsufleţit al tatălui. Petre Garoafă a fost descoperit sub patul în care obişnuia să doarmă alături de soţia sa, Elena Garoafă.

Update, ora 9.21: Medicul legist şi procurorii sunt aşteptaţi la morga spitalului din Medgidia unde urmează să fie efectuate necropsiile soţilor Garoafă şi a fiicei lor, Gabriela Mitu. Anchetatorii au formulat azi noapte concluziile preliminare privind moartea soţilor Garoafă: amândoi au fost înjunghiaţi. Femeia are tăieturi în zona gâtului iar soţul ei, în zona capului. Ora şi ziua în care au fost ucişi nu a fost stabilită cu certitudine.

EXCLUSIV Crimă pasională la Cernavodă: s-a înecat cu ea în braţe, în Dunăre. Un copil a văzut scena (UPDATE) VIDEO

Update, ora 1.00: Cadavrele soților Garoafă au fost scoase în urmă cu puțin timp din casa ororilor. Soții au fost cărați pe rând, în pături, la mașina mortuară și urmează să fie duși la morga din Medgidia, pentru că morga din Cernavodă a fost desființată. Martorii au observat cu oroare cum din pătura în care era transportată Elena Garoafă picura sânge, ca și cum ar fi fost ucisă de curând. Anchetatorii au spus că și bărbatul, Petre Garoafă, ar fi fost ucis cu lovituri de cuțit. Rudele și cunoscuții familiei sunt audiați la sediul Poliției Cernavodă. Până la această oră anchetatorii nu au confirmat dacă au vreun suspect sau dacă au reușit să afle când și în ce ordine au fost comise crimele și care este legătura cu uciderea, în cursul zilei de ieri, a Gabrielei Mitu.

Constanţa: EXCLUSIV Copilul din casa ororilor, pus sub pază!

Macabra descoperire a fost făcută în această seară de către polițiști. Ei nu au putut să miște cadavrul sau să își dea seama cum a murit Petre Garoafă, din cauză că procurorul desemnat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, şi solicitat la caz în urmă cu mai bine cinci ore, a ajuns în casa unde se află cele două cadavre abia în jurul orei 22.30.

EXCLUSIV: UPDATE Mama tinerei ucise de soţ a fost găsită moartă în şifonier. Tatăl este dispărut GALERIE FOTO

Vecinii sunt îngroziți. Oamenii spun că se tem să mai iasă pe stradă știind că un criminal sadic, care a ucis de cel puțin două ori până acum, se află în libertate. Localnicii spun că de astăzi nu vor mai ieși pe stradă după lăsarea întunericului.

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite