Constanţa: UPDATE Cad bucăţi de beton în curţile oamenilor!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Locatarii s-au trezit cu plăcile în curte
Locatarii s-au trezit cu plăcile în curte

O familie din Constanţa a tras o sperietură zdravănă după ce s-a pomenit în curte cu două bucăţi din beton imense, desprinse din podul care face legătura cu zona industrială a oraşului.

„Soţia a venit la mine şi mi-a spus îngrozită că au căzut două bucăţi de beton în curte. Când am  ajuns la poartă, nu mi-a venit să cred ce văd! Nici nu le putem ridica, cred că au mai bine de o tonă!“, spune revoltat proprietarul casei, Mihai Drăceanu (61 de ani).

La un pas de a fi strivită


Dalele de beton care măsoară mai bine de un metru au căzut pe trotuar, aşa că nu au existat pagube, însă Rica Drăceanu (54 de ani) a fost la un pas de a fi strivită.  Femeia spune că nu şi-a revenit câteva ore din starea de şoc.

„Nu-mi vine să cred că am scăpat! Eu tocmai ce trecusem prin locul respectiv şi intrasem în casă. Apoi, ca din senin, am auzit o bubuitură puternică. Prima oară am crezut că-i cutremur! “, povesteşte îngrozită soţia proprietarului.

Oamenii locuiesc pe strada care trece pe sub podul de la IPMC din 1978 şi spun că până acum nu şi-au făcut griji că ar putea fi în pericol. Incidentul s-a petrecut săptămâna trecută, miercuri seara, însă până acum autorităţile nu au luat nicio măsură.

„ Am sunat la Primărie şi mi-au spus că nu au ce face, poliţiştii au venit şi au spus că nu au ce face fiindcă nu sunt victime. Mi-a mai rămas să merg la Direcţia de Drumuri şi Poduri!“, a mai spus proprietarul casei, Mihai Drăceanu.

„Ne e frică!“

Oamenii care locuiesc în zonă nu mai au linişte şi se tem că viaţa le este pusă în pericol, mai ales că şi alte bucăţi ar putea cădea oricând. „Mi-e frică să mai stau prin curte, mai ales după ce au păţit vecinii. Nu ne bagă nimeni în seamă, parcă suntem ai nimănui. Plătim şi noi impozite ca toţi constănţenii!“, a declarat şi Luciana Anghel (66 de ani), vecină. În curtea femeii a căzut acum doi ani o bară de metal, tot de pe pod.

Acum, oamenii stau cu frica-n sân pentru că aleea pe unde zilnic trec zeci de persoane este situată chiar sub pod. „Ne este frică să trecem! Vrem să tragem un semnal de alarmă – să facă cineva ceva!“, a spus revoltat şi Daniel Anghel (38 de ani).

VEZI AICI GALERIE FOTO!


Citiţi mai multe în Adevărul de Seară!

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite