Constanţa: UPDATE / CFR a returnat banii tinerilor înzăpeziţi în Feteşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tinerii au primit contravaloarea biletelor de tren până la Călăraşi
Tinerii au primit contravaloarea biletelor de tren până la Călăraşi

Un grup de tineri, patru fete şi un băiat, a avut parte de o cursă a groazei cu trenul. Deşi au plecat din Constanţa aseară, la ora 17.50, în loc să fie acasă la Călăraşi, tinerii au fost aduşi în Gara Constanţa, după ce şi-au petrecut noaptea în Gara Feteşti.

9.30 Trenul 1852, care circulă pe ruta Suceava - Constanţa are o întârziere de 240 de minute. Călătorii au plecat cu trenul din Gara Suceava Nord aseară, la ora 21.30 şi trebuiau să ajungă la Constanţa azi-dimineaţă, la ora 6.29.

8.50 Întârziere de 180 de minute are şi trenul 8344, care a plecat din Călăraşi la ora 5.53 şi care trebuia să ajungă în Gara Constanţa la ora 8.50.

Cei patru au reuşit să ajungă până la Feteşti, în jurul orei 19.00, însă din cauza drumului blocat, nu s-au mai pututu deplasa către Călăraşi. Nimeni nu le-a spus cât au de aşteptat, dacă mai circulă vreun tren. Ei au stat pe o bancă în Gara Feteşti până azi-dimineaţă, la ora 5.00, când au început să facă scandal.

Imediat, angajaţii CFR i-au urcat pe toţi cei patru tineri în trenul care venea de la Iaşi către Constanţa. La ora 6.30, grupul a ajuns în Gara Constanţa şi a trebuit să aştepte în faţa ghişeului până la ora 8.00 pentru a-şi primi banii, 15 lei, de pe cursa care nu a mai ajuns la destinaţie.

Trenul care a plecat de la Iaşi cu destinaţia finală Constanţa a avut o întârziere de 100 de minute.

Sute de minute de întârziere

„În momentul de faţă se fac lucrări de restabilire a liniilor şi până când nu se finalizează aceste lucrări, nu se ştie ce trenuri vor pleca şi ce plecări vor fi decalate“, a declarat Simona Roşca, reprezentantul CFR Călători.

Şi circulaţia feroviară pe ruta Bucureşti - Constanţa a fost închisă ieri, la ora 15.35, între staţiile Dâlga şi Dor Mărunt, pe firul unu, din cauza prăbuşirii unui copac pe linia de contact, firul doi fiind închis pentru lucrări de reabilitare, a anunţat Compania Naţională de Căi Ferate "CFR" SA.

Echipele CFR au intervenit pentru îndepărtarea copacului de pe linia de contact. În urma incidentului, trenul Rapid 681, care circulă pe relaţia Bucureşti - Constanţa, a fost oprit la intrarea în staţia Lehliu. Trenul Rapid 681 a plecat din Bucureşti la ora 14.00 şi trebuia să ajungă la Constanţa la ora 17.47.

De asemenea, la intrarea în staţia Lehliu au fost oprite trenurile Personal 8013, care circulă pe relaţia Bucureşti Obor - Constanţa, şi 8014 Constanţa - Bucureşti Obor.

Trenul Personal 8033, care circulă pe relaţia Bucureşti Obor - Feteşti, a fost oprit la intrare în staţia Fundulea, iar Acceleratul 1981 Bucureşti Nord - Tulcea Oraş, la intrare în staţia Săruleşti.

Trenuri anulate

Pentru astăzi, CFR Călători a anulat mai multe trenuri. „Din cauza perturbării traficului feroviar, au fost anulate pentru ziua de astăzi trenurile: Rapid 689 şi Rapid 680 pe relaţia Bucureşti Nord - Constanţa şi retur, Personal 8011 şi Personal

8036, pe relaţia Bucureşti Obor - Feteşti şi retur, Personal 8343 şi Personal 8344, pe pe relaţia Feteşti - Călăraşi Sud  şi retur, Personal 8032, pe relaţia Feteşti - Bucureşti Obor şi Personal 8022, pe relaţia Călăraşi Sud - Bucureşti Obor“, a declarat Simona Roşca, purtătorul de cuvânt al CFR Călători, Regionala Constanţa.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite