Constanţa: CAMPANIE Capcanele podului IPMC

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Unul dintre cratere are o lungime de 1,35 metri
Unul dintre cratere are o lungime de 1,35 metri

„Adevărul de Seară“ împreună cu Europa FM caută cele mai mari gropi din oraşul tău, iar la finalul campaniei va fi întocmit un top al primelor zece. Trimite-ne pe adresa gropi@adevarul.ro cea mai periculoasă gropă pe care o vezi în oraşul tău.

La Constanţa, zona podului IPMC arată ca după război. Conducătorii auto sunt nevoiţi să se înarmeze cu răbdare şi piese de schimb pentru maşinile care se distrug.

Defileul TIR-urilor

Sute de autotrenuri tranzitează în fiecare zi podul, pentru a ajunge în zona portuară. „În zilele de vineri şi luni pe aici circulă aproape o mie de TIR-uri“, dă asigurări Lucian, angajat al staţiei de GPL situată la intrarea pe pod. Craterele din şosea au aproape un metru şi jumătate lungime, chiar dacă nu au mai mult de un an vechime. Anul trecut au fost efectuate lucrări de reparaţie, însă pasarea responsabilităţii între Ministerul Transporturilor şi Consilul Local a zădărnicit orice tentativă de reabilitare a tramei stradale.

Gropi la fiecare 30 de metri

În prima porţiune a podului, pe o suprafaţă de mai puţin de 300 de metri, sunt 10 gropi. Cea mai mare dintre ele are o lungime de 135 de centimetri şi o lăţime de 115 centimetri. Ploile căzute zilele trecute au acoperit groapa adâncă de 13 centimetri, astfel că şoferii sunt nevoiţi să intre pe contrasens pentru a depăşi obstacolul.

„Anul asta mi-am stricat maşina de patru ori“, se plânge Valeriu Lazăr. „Ar trebui să vină primarul, în ritm de samba, să aducă nisip de la Rio şi uite-aşa astupăm gropile“, spune şoferul râzând.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite