Pauză cu prelungire sub formă de protest la Primăria şi Consiliul Judeţean Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Consilierul Valentina Gorgan este nemulţumită de salariul de 1.500 de lei pe lună
Consilierul Valentina Gorgan este nemulţumită de salariul de 1.500 de lei pe lună

Angajaţii Consiliului Judeţean şi cei ai Primăriei Constanţa sunt revoltaţi de măsurile luate de actuala guvernare şi au ales să înceteze lucrul de la ora 12 şi până la ora 16.00 ca formă de protest.

Timp de patru ore, bugetarii din Consiliul Judeţean Constanţa şi primărie nu vor mai lucra. Angajaţii au încetat complet activitatea, iatrconstănţenii care au avut treabă la una dintre cele două instituţii au făcut cale întoarsă.

„Umilinţa e mare şi avem parte de ce este mai rău“, se revoltă consilierul Valentina Gorgon (58 de ani). Femeia spune că după 30 de ani de muncă are un slariu de 1.500 de lei. „Ne-au redus sporurile şi salariul cu 25%. De la 2.800 de lei am ajuns la 1.500 de lei. Avem rate la bancă, oameni în întreţinere şi nu este normal să-şi bată joc de noi“, s-a plâns consiliera de la Centrul de Informaţii pentru Cetăţeni din cadrul Consiliului Judeţean Constanţa.

Orele nelucrate astăzi din cauza protestului vor fi recuperate în cursul lunii noiembrie, după program. „Astăzi, cei care au venoie de noi pot veni de la ora 16.00 şi până la 17.00, când încheiem protestul“, a conchis Valentina Gorgan.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite