Constanţa: Brazii româneşti, mai scumpi decât cei de import

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei mai ieftini pomi de iarnă româneşti costă 150 de lei, în timo ce brazii din Danemarca sunt 80 de lei. Dacă în pieţe brazii nu au apărut deocamdată, în marile centre comerciale şi în târgul de pe varianta Constanţei ofertele sunt la tot pasul - brazi naturali, în ghiveche sau artificiali.

Cei care doresc brazi ieftini pentru sărbători mai au de aşteptat. Dacă în pieţele nu sunt deocamdată pomi de iarnă la vânzare, la târgul de pe varianta Constanţei şi în hipermaket-uri sau centrele comerciale din oraş preţurile sunt mari.

CARE ESTE PREŢUL REAL AL BRAZILOR

Curioşi, vizitatorii se uită la brazi, dar mai ales la preţuri. „Am doi copii şi trebuie să le cumpăr brad. Preţurile mi se par cu mult mai mari faţă de anul trecut. Cel mai probabil voi aştepta până aproape de Crăciun, poate se mai ieftinesc“, spune Claudia Pavăl (35 de ani), din Constanţa.

Preţurile pornesc de la 40 de lei

În parcarea centrului comercial Tom din Constanţa, găsiţi brazi importaţi din Danemarca. Cei care au un metru înălţime costă 80 de lei. La un metru şi jumătate pomul de iarnă ajunge la 130 de lei, iar la 4,50 metri costă 600 de lei.

Brazi româneşti pe variantă

În oraş au apărut şi brazi româneşti, însă preţurile sunt duble. Pe Bulevardul Aurel Vlaicu, în apropierea Universităţii Ovidius din Constanţa, găsiţi brazi româneşti la ghiveci. Pot fi ornaţi de Crăciun sau plantaţi în faţa casei. Preţurile sunt cuprinse între 150 de lei şi 300 de lei, dar, spun vânzătorii, totul se negociază.

Citiţi mai multe în !

stampila constanta
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite