Constanţa: Boschetarul îngropat de viu a plecat din spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul care s-a trezit, ieri seară, îngropat sub o placă de beton care bloca accesul într-un fost WC public a refuzat să rămână internat în spital. Adiţă Gheorghe îşi caută acum un alt adăpost în locul celui în care a rămas captiv.

Lucrarea a fost făcută de muncitorii de la Regia Autonomă de Exploatare a Domeniului Public şi Privat (RAEDPP) Constanţa. „Iniţial am încercat alte soluţii pentru că datoria noastră este să conservăm bunurile pe care le . Am pus un stelaj din lemn şi fier, însă l-au rupt şi au intrat. Atunci am recurs la această soluţie: să punem un cofraj din beton“, a declarat Gheorghe Teodorache, directorul tehnic al RAEDPP.

Directorul a supervizat lucrările şi a spus că toţi oamenii străzii găsiţi în interior au fost evacuaţi. „Nu înţeleg cum s-a întâmplat. Am ciocănit, am bocănit câteva ore. El dormea ascuns după nişte cartoane. E incredibil“, a mai spus directorul.

Reprezentanţii RAEDPP au vrut să se intereseze de soarta boschetarului însă li s-a spus că a plecat din spital. „Le-a zis asistentelor că el nu vrea să stea acolo. Probabil e înapoi pe stradă“, a mai spus Teodorache.

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite