Constanţa: Boschetarii din spital fac nazuri la mâncare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oamenii străzii ajung la spital îngheţaţi
Oamenii străzii ajung la spital îngheţaţi

Şeful Serviciului de Primire a Urgenţelor, dr. Rodica Tudoran, a declarat că unii dintre ei sunt atât de răzvrătiţi că nu primesc ce vor, încât vor să arunce cu mâncarea în asistente.

Cadrele medicale constănţene se plâng că oamenii străzii vociferează în fiecare zi. Ori nu le place mâncarea, ori nu e de ajuns şi tot aşa. Şeful Serviciului de Primire a Urgenţelor, dr. Rodica Tudoran, a declarat că unii dintre ei sunt atât de răzvrătiţi că nu primesc ce vor, încât vor s-o arunce în asistente. Mulţi nu vor să bea ceaiul cald care le este dat şi cer cafea. „Toate acestea le sunt aduse la pat, pentru că din cauza frigului au avut nevoie de îngrijiri medicale primare şi au fost internaţi până se înzdrăvenesc. Unii dintre ei au ajuns la noi în stare de ebrietate şi îngheţaţi de frig“, a declarat
dr. Tudoran.

A aruncat mâncarea

În urmă cu câteva zile o femeie a aruncat castronul cu mâncare în salon, strigând în gura mare că nu este bună la gust. Alţii ar vrea să servească micul dejun ca la carte. Un alt om al străzii a cerut cafea cu lapte pentru că nu-i place ceaiul.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite