Constanţa: Blenis a fost condamnat la închisoare pe viaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Shyti Blenis şi Ştefan Niculescu, acuzaţi de asasinarea familiei Ion şi a fiicei lor Amalia, din Mangalia, în 2004, îşi vor petrece restul zilelor în închisoare.

După peste patru ani de proces, albanezul Blenis a fost condamnat definitiv la detenţie pe viaţă. Soluţia a fost pronunţată de magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, albanezul urmând să îşi petreacă restul zilelor după gratii.

Reamintim că Ştefan Niculescu, nepotul familiei Ion, şi studentul albanez Shyti Blenis au fost trimişi în judecată după şase luni de anchetă. Procurorii au stabilit că cei doi i-au ucis pe Lucreţia şi Alexandru Ion, dar şi pe fiica lor, Amalia, de opt ani, pentru bani. Procurorii au prezentat şi filmul asasinatului: cei doi au sugrumat-o pe Lucreţia Ion şi apoi l-au aşteptat pe soţul acesteia, pe care l-au înjunghiat. Pe micuţa Amalia au luat-o de la şcoală cu maşina, iar Blenis a sugrumat-o şi au transportat-o în portbagajul autoturismului, în afara Constanţei.

Fata şi-a revenit din leşin la un moment dat, iar Blenis a locit-o şi a îngropat-o de vie într-o lizieră din apropierea localităţii Valu lui Traian. Soţii Ion au fost îngropaţi şi ei în apropierea localităţii 23 August.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite