Constanţa: UPDATE Bijutier tâlhărit de patru kilograme de aur!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suspecţii au fugit cu o pradă în valoare de 400.000 lei
Suspecţii au fugit cu o pradă în valoare de 400.000 lei

Doi bărbaţi au fost reţinuţi şi un  alt treilea este cercetat în stare de libertate după ce au atacat un bijutier şi i-au furat o geantă care conţinea patru kilograme de aur. Paguba este estimată la aproximativ 400.000 lei.

UPDATE Un al patrulea suspect este căutat de poliţişti. Tâlharii au împărţit prada şi au vândut-o, astfel că în urma percheziţiilor făcute în locuinţele suspecţilor au mai fost găsite doar 400 de grame din cele patru kilograme furate. La domiciuliul celor patru hoţi, poliţiştii au găsit şi 12.000 de dolari şi 2.000 de euro, sume obţinute din vânzarea bijuteriilor.

Bijutierul, Ecuan Azis, a fost atacat în seara de 25 octombrie, în jurul orei 18.30, în zona pieţei Tomis 3. Un bărbat a venit din spate şi l-a lovit iar când bijutierul s-a dezechilibrat şi a căzut, un al doilea i-a smuls din mână geanta conţinând cu aur.

Făptaşii au fost reţinuţi azi dimineaţă în urma unei acţiuni de amploare desfăşurate în oraşul Ovidiu, coordonate de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa. Poliţiştii au reuşit să recupereze doar o mică parte din cele patru kilograme de aur furate şi au confiscat o importantă sumă în valută.

Doi suspecţi au fost reţinuţi: Nicu Ştefan Ghioc şi Costel Simioneasa în timp ce al treilea tâlhar, Ali Memet este cercetat în libertate. Suspecţii urmează să fie duşi în faţa instanţei cu propunerea de arestare preventivă sub învinuirea de tâlhărie.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite