Constanţa: Bianca Niţă cântă şi colecţionează premii şi trofee

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bianca este încrezătoare că va reuşi în tot ceea ce face datorită talentului
Bianca este încrezătoare că va reuşi în tot ceea ce face datorită talentului

La doar zece ani, Bianca este foarte cochetă, dar aşa sunt toate artistele, iar ea visează să ajungă o solistă de succes.

Când avea doar cinci anişori, fredona melodii din telenovela „Numai iubirea“. „Mergeam la mama la birou şi cântam.

Colegele ei m-au auzit şi le-a plăcut foarte mult, aşa că i-au spus mamei că ar trebui să mă ducă la Palatul Copiilor, să fac cursuri“, povesteşte Bianca.

Aşa a început mica artistă lecţiile de canto. Cu emoţii, Bianca a păşit în sala de spectacole. „Îmi amintesc că era o sală mare, cu multe rânduri de scaune. Apoi, la primul spectacol ţin minte că m-am bâlbâit. Aveam emoţii“, îşi aminteşte fetiţa zâmbind.
 
Discipolul Marinei Scupra


A urmat cursurile cercului de Canto - Muzică Uşoară la Palatul Copiilor Constanţa, cu profesorul Nicu Munteanu şi a fost membră a grupului vocal Fantasio din ianuarie 2005 până în iunie 2007.

În prezent, urmează cursurile de canto - muzică uşoară la Şcoala Populară de Arte şi Meserii Constanţa, fiind în anul trei la clasa profesoarei Marina Scupra. De anul trecut, e membră în „Academia Copiilor“.

Colecţionara de trofee

În 2008, Bianca a obţinut trofeul la Festivalul Naţional de Interpretare a Muzicii Uşoare pentru Copii „Ghiocelul de argint“, de la Bârlad.

În iarna aceluiaşi an, a luat trofeul Festivalului Naţional de Cântece de Iarnă „Flori de gheaţă“. Cel mai recent succes - trofeul Festivalului Naţional „Gala cântecelor de iarnă“, pe care l-a obţinut anul trecut ,la Craiova.

Bianca mai are în palmares 19 premii I la festivaluri precum „Steluţele mării“, „Mlădiţe dunărene“, „Remember“, „Sunetul muzicii“, „Superstar Fest“, „Ceata lui Piţigoi“, „Glasul Speranţelor“, „Micul Artist“.

Pe lista ei se mai găsesc încă zece premii doi, cinci premii trei, patru menţiuni şi zece premii speciale. În fiecare zi ascultă muzică.

Interpretele ei preferate sunt Laura Stoica, Celine Dion şi Andra. Le cântă melodiile, iar pe câteva dintre acestea le-a interpretat la concursuri.

 „N-aş putea spune că una dintre ele îmi place mai mult. Toate îmi sunt dragi“, spune mica artistă. Recunoaşte că urmăreşte fiecare episod din Hannah Montana şi că-i place foarte mult Miley Cyrus, în special melodia „Ice Cream Freeze“.

Are două prietene  bune - Ana-Maria şi Diana. „Cu Ana îmi place să stau la piscină, iar cu Diana vorbesc despre ce mi s-a mai întâmplat prin festivalurile la care particip“, spune Bianca râzând.

Visează să ajungă o cântăreaţă de succes, aşa că îşi antrenează vocea în fiecare zi şi participă la cât mai multe concursuri şi festivaluri pentru copii.

Citiţi mai multe în Adevărul de Seară de astăzi!

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite