Constanța: UPDATE/ Benzinari prinși în flagrant la conductă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şase persoane au fost reținute azi dimineață în urma unui flagrant organizat de polițiștii constănțeni la o fermă din Ovidiu.

Oamenii legii au intervenit în momentul în care „benzinarii“ alimentau cu produs petrolier o cisternă de 30 de tone. Instalația artizanală este montată pe magistrala Conpet, iar în acest moment se efectuează percheziții.

Operațiunea din această dimineață a fost organizată de polițiștii constănțeni alături de ofițerii Serviciului de Informații și Protecție Internă Constanţa  și jandarmi.

Update: Poliţiştii fac în continuare cercetări în zona unei ferme situată între Lumina şi Năvodari unde a fost descoperită cisterna încărcată cu 36 de tone de ţiţei. Cu ajutorul unor utilaje oamenii legii au decopertat conducta, prin care se pompează produsul petrolier spre Rompetrol şi au sigilat instalaţia artizanală.

Anchetatorii cred că au descoperit şi locul unde erau descărcate cisternele cu ţiţeiul de furat. În cursul cercetărilor au fost găsite, în curtea unei firme de lângă oraşul Ovidiu, două bazine uriaşe, încărcate cu produs petrolier. Poliţiştii au prelevat probe din bazine pentru a stabili dacă este vorba despre acelaţi tip de ţiţei. Numele suspecţilor nu a fost dezvăluit încă din cauză că poliţiştii nu au stabilit gradul de implicare al fiecăruia şi rolul în grupul infracţional.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite