FOTO / AUDIO Becali şi-a aranjat părul lângă dricul Elenei Băsescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Grijă pentru propria imagine
Grijă pentru propria imagine

Preşedintele clubului de fotbal Steaua, Gigi Becali, a sosit la Constanţa ieri dimineaţă, la funeraliile Elenei Băsescu. Aşa cum era de aşteptat, prezenţa patronului Stelei nu a putut fi trecută uşor cu vederea.

Intenţionat sau nu, Becali a atras atenţia asupra sa. Pentru început, purta un palton negru cu guler de astrahan. A intrat în biserică, unde a ascultat tăcut slujba. Ori din cauza oboselii, ori a sentimentului de mâhnire pentru pierderea suferită de preşedintele ţării, Becali a dat impresia, pentru câteva momente, că varsă o lacrimă.

După o vreme, a ieşit din biserică şi a vorbit cu femeile care se aflau la intrarea lăcaşului de cult.



Nu a putut însă să ignore mesajele şi apelurile telefonice pe care le-a primit pe parcursul slujbei religioase, Becali răspunzând prompt.


Indiferent de momentele în care se află şi de împrejurări, Becali a confirmat că are mare grijă de propria imagine. Sobru, elegant, patronul din Ghencea a avut grijă să fie perfect. Vântul i-a răvăşit părul şi a avut grijă să îşi facă freza privindu-se în geamul unei mașini din cortegiul funerar, prima parcată în spatele dricului în care a fost trasportat sicriul Elenei Băsescu.


Preşedintele Stelei nu i-a refuzat nici pe copiii, care au vrut să facă o poză cu el. S-a interesat totuşi de situaţia lor şcolară: „Mergeţi la şcoală?“. Evident, a auzit ceea ce vroia: da!


image
George Becali
Gigi Becali
Grijă pentru propria imagine
Becali s-a fotografiat cu tinerii veniţi la înmormântare
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite