Constanţa: Bazinul de înot va intra în reparaţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând cu data de 9 iulie, bazinul de înot din cadrul Palatului Copiilor Constanţa va intra în reparaţii. Ilhan Mustafa, directorul Palatului Copiilor, a spus că urmează să înceapă lucrările, urmând ca bazinul să fie deschis la toamnă.

Bazinul de înot nu este omologat. În urmă cu câţiva ani, Ministerul Educaţiei şi Cercetării a investit un milion de euro pentru renovarea bazinului de înot. Aici s-au antrenat Răzvan Florea şi Camelia Potec, campioni olimpici.

Pentru că bazinul nu are distanţa dintre culoarele de înot de 2,50 metri, disciplina înot a fost ştearsă de pe lista Jocurilor Mării Negre.

Bazinul a fost construit în anul 1973. „El era destinat pionierilor, nu a fost conceput pentru competiţii. La hotelul Parc din Mamaia era un bazin de înot olimpic omologat unde se antrenau sportivii de la CSS şi studenţii de la Educaţie Fizică“, spune directoul Palatului Copiilor.

În timpul verii, elevii pot veni la Palatul Copiilor pentru un meci de fotbal sau pentru un joc de şah.

Găsiţi mai multe informaţii din sport local în  apărut joi, 30 iunie. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din Constanţa,  la preţul unic de 1,4 lei.

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite