Constanţa: UPDATE Bărbat bătut cu bestialitate şi aruncat într-un beci. Suspectul este un adolescent de 14 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anchetatorii au descoperit că Gheorghe Bucătariu (38 de ani), bărbatul găsit mort, duminică seara, într-un beci din Constanţa, fusese lovit cu bestialitate. Poliţiştii cred că agresorii, rămaşi deocamdată necunoscuţi, şi-au abandonat victima în beciul părăsit, lăsând-o să moară.

Update: Din cercul de suspecţi face parte şi un adolescent: Alexandru Florin Dumitraş (14 ani). Rudele defunctului susţin că sâmbătă noapte l-au văzut pe Dumitraş împreună cu Bucătariu. „Eram la balcon când i-am văzut. Nu l-am auzit pe băiat vorbind dar l-am auzit pe cumnatul meu spunându-i că are bani, dar nu are ţigări. Apoi nu i-am mai văzut pentru că s-au îndepărtat“, susţine Liliana Bucătariu, cumnata victimei. Adolescentul suspectat de crimă are şi un motiv: în urmă cu opt ani l-a acuzat pe Bucătariu că l-a momit pe câmp şi a încercat să-l violeze. Bărbatul nu a fost pus sub învinuire.

În urma necropsiei, efectuate de medicii legişti ieri, s-a stabilit că moartea bărbatului a fost violentă. „Moartea s-a datorat asfixiei mecanice prin aspiraţia de sânge în căile respiratorii inferioare ş traumatism cranio cervical cu fractură de mandibulă favorizată. Bărbatul a suferit un traumatism cranio cerebral acut închis cu hemoragie de meninge şi endem cerebral“, a declarat subinspector Gelu Manolescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa.

Iniţial anchetatorii au crezut că Bucătariu s-a prăbuşit prin tavanul beciului în care a fost găsit. Poliţiştii fac acum cercetări pentru stabili exact ce s-a întâmplat cu el.


Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite