Constanţa: UPDATE: Bătăuşii de la Decebal au fost reţinuţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elevii bătuţi învaţă în clasa a XII-a, la liceul Decebal
Elevii bătuţi învaţă în clasa a XII-a, la liceul Decebal

Doi dintre tinerii care au snopit în bătaie şase elevi ai liceului au fost identificaţi.

Elevii au fost agresaţi în urmă cu trei săptămâni, în timpul programului şcolar. Bătăuşii au năvălit în sala de curs şi au împărţit pumni celor şase băieţi aflaţi îla oră, fără să ţină cont de faptul că se aflau într-o unitate de învăţământ.
Conducerea liceului a fost alarmată de elevele care au început să ţipe, însă tinerii au dispărut imediat.
În urma cercetărilor desfăşurate de poliţiştii constănţeni şi cei din localitatea Năvodari, au fost identificaţi Sebastian Duman (18 ani) şi Răzvan Oprea (19 ani), doi dintre agresori.
Agresorii au fost arestaţi şi vor fi prezentaţi Judecătoriei Constanţa. Ei sunt cercetaţi pentru vătămare corporală, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.
Unul dintre elevii bătuţi a fost operat de urgenţă, după ce în urma loviturilor primite s-a ales cu madibula fracturată. 
„Elevul agresat s-a recuperat bine, a venit la şcoală şi a mers la controale periodice“, a declarat Cornelia Şerban, directorul unităţii de învăţământ. 

Poliţiştii din Năvodare au spus că cei doi agresori au fost sancţionaţi în urmă cu câţiva ani , când erau elevi ai şcolii generale numărul 1 din localitate, din cauză că şi-au lovit colegii.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite