Constanţa: Doi criminali au fost trimişi în judecată de magistraţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei doi bătăuşi îşi aşteaptă sentinţa
Cei doi bătăuşi îşi aşteaptă sentinţa

Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa a dispus astăzi trimiterea în judecată a lui Octavian Bejenaru, de 32 de ani, din comuna Vlăsineşti judeţul Botoşani, paznic de noapte al unui imobil în construcţie de pe strada George Enescu, numărul 12.

Bărbatul este judecat pentru comiterea infracţiunii de lovituri sau vătămări cauzatoare de moarte în urma unui incident petrecut în noaptea de 27 spre 28 ianuarie. După ce a băut câteva pahare cu amicul său Constantin Tudor, de 50 de ani, din Constanţa, în cursul unui conflict spontan, l-a lovit de mai multe ori. Când a văzut că nu mai răsuflă, l-a cărat în mijlocul străzii în speranţa că fapta sa va fi confundată cu un accident rutier.

Acuzat de o faptă similară

Tot pentru săvârşirea infracţiunii de lovituri sau vătămări cauzatoare de moarte a fost trimis astăzi în judecată şi Dumitru Doxan, din comuna Ciobanu. De vină a fost tot consumul de alcool. În seara zilei de 13 februarie, în jurul orelor 19.30, în faţa unui magazin de pe strada Eroilor din comuna Ciobanu, în cursul unui conflict spontan, Doxan l-a lovit pe Titi Drăghici, de 45 de ani, din localitate, care, în cădere, s-a lovit la cap. Două zile mai târziu, Drăghici a murit la spital.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite