Constanţa: Bănuiţi că au furat o maşină şi au tractat-o cu sfoară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi tineri constănţeni sunt suspectaţi că ar fi sustras două autoturisme pe care le-au abandonat, după ce sfoara folosită la tractare s-a rupt. O a treia maşină a fost avariată în noaptea de sâmbătă, în jurul orei 1.40.

Autovehiculele au fost părăsite pe Bulevardul Aurel Vlaicu, după ce tinerii au avariat un autoturism marca Skoda. Prima dintre maşini, marca Dacia, era condusă de Claudiu - Gabriel Coman (18 ani), care îl tracta pe Dumitru Stoica (29 de ani). Poliţiştii au stabilit faptul că tinerii sunt din localitatea Murtfatlar, iar bărbatul de 29 de ani avea permisul suspendat.

„Am fost sesizaţi despre faptul că pe Bulevardul Aurel Vlaicu se află abandonate două autovehicule ale căror ocupanţi au fugit după ce, în timp ce se tractau, au fost implicaţi într-o tamponare cu un al treilea autovehicul“, explică poliţiştii.

Ajunşi la solicitare, oamenii în uniformă au găsit autoturismul marca Dacia, de culoare albă, care avea legată la partea din spate o sfoară de tractare cu un capăt rupt. La doar câteva sute de metri depărtare, a fost găsit şi cel de-al doilea autoturism. Maşina marca Ford, de culoare neagră avea legată la partea din faţă acelaşi tip de sfoară de tractare, cu un capăt rupt, ca şi autoturismul Dacia.

Proprietarul celei de-a treia maşini le-a spus poliţiştilor că, în urmă cu mai puţin de o oră, a fost implicat într-o coliziune. Cercetările au scos la iveală faptul că bărbatul a lovit Ford-ul tractat de autoturismul marca Dacia, în momentul în care acesta a virat la stânga, de pe strada I.C.Brătianu pe strada Cumpenei.

„Observând că ocupanţii celor două autoturisme nu au oprit, şoferul implicat în tamponare i-a urmărit în trafic până pe bulevardul Aurel Vlaicu numărul 108, unde sfoara de tracatare s-a rupt, iar şoferii celor două autovehicule au oprit şi au fugit“, au declarat reprezentanţii Serviciului Rutier Constanţa.

Poliţiştii au mai constatat că autoturismul Ford prezintă urme de forţare la încuietoarea portierei dreapta-faţă şi are firele contactului de pornire legate pe direct, însă nu figurează reclamat ca fiind furat.

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite