Constanţa: Bancomat furat din holul Policlinicii 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hoţii au tăiat azi-noapte cablurile de alimentare şi au încercat să ridice bancomatul în braţe, moment în care s-a declanşat alarma. Unitatea medicală nu era păzită.

Poliţiştii constănţeni cercetează împrejurările în care un aparatul a fost spart noaptea trecută de persoane neidentificate. Anchetatorii spun că urmele lăsate la faţa locului îi vor duce la identificarea făptaşilor.
Zgomotele au fost auzite de un medic de gardă care i-a alertat pe cei care se ocupă de paza unităţii medicale. Policlinica nu este pazită noaptea, iar paznicii din spital trec o dată la trei ore prin zonă. Angajatele din Policlinica spun că hoţii au spart o uşă laterală întărită pe dinăuntru cu un dulap metalic greu.
Au uitat cuţitul
S-au chinuit mult să o împingă, iar după ce au reuşit au distrus şi uşa care dă spre spre holul policlinicii. Se pare că infractorii erau de-ai casei şi ştiau că bancomatul nu are sistem de supraveghere video. La declanşarea alarmei au luat-o la sănătoasa şi au uitat cuţitul la faţa locului. Tăierea cablurilor ar fi trebuit să fie semnalizată la dispeceratul băncii.
A fost demarată o anchetă, iar cei care vor fi prinşi vor fi acuzaţi pentru săvârşirea infracţiunii de furt“, a declarat Radu Croitoru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa. Anchetatorii spun că vor folosi şi imaginile captate de camera internă a bancomatului pentru a-i prinde pe hoţi.
În urmă cu doar o lună, un alt bancomat a fost furat cu totul din sediul unui complex comercial. Hoţii care au încărcat atunci aparatul într-un autoturism de teren  şi s-au făcut nevăzuţi nu aufost prinşi.


Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite