Constanţa: Băhăian a fost adus la Tribunalul Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Băhăian este învinuit pentru instigare la omor
Băhăian este învinuit pentru instigare la omor

Astăzi se judecă la Tribunalul Constanţa prelungirea măsurii de arestarea preventivă pentru Sergiu Băhăian şi executanţii Valentin Şlepac şi Adrian Grigoraş.

Băhăian şi cei doi complici au fost aduşi la Constanţa cu trei maşini, de la Spitalul Penitenciar Jilava, după ce au fost supuşi expertizării psihiatrice, la Institutul de Medicină Legală Mina Minovici. Măsura arestarii preventive pentru Băhăian fost luată în timpul cercetării penale.

Capul reţelei, Sergiu Băhăian, este învinuit în acelaşi dosar cu complicii săi pentru instigare la omor şi asociere în vederea comiterii de infracţiune cu consecinţe deosebit de grave, fiind arestaţi la jumătatea lunii ianuarie. În data de 10 februarie, magistraţii constănţeni respingeau recursul lui Băhăian prin care bărbatul ataca decizia Tribunalului de arestare preventivă sub acuzaţia de instigare la omor.

Sergiu Băhăian îşi schimbă pentru a doua oară avocatul: primul care l-a reprezentat a fost Alexandru Pantea, al doilea a fost avocatul din oficiu Liviu Cristescu, iar al treilea este tot un apărător desemnat.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite