Constanţa: BMW-ul lui Stoichiţă a fost găsit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stoichiţă a rămas fără maşină luna trecută
Stoichiţă a rămas fără maşină luna trecută

Maşina antrenorului Mihai Stoichiţă a fost găsită ieri dimineaţă, în Bucureşti. BMW-ul era parcat pe bulevardul Ferdinand din capitală, cu numere false de înmatriculare, de Germania.

Autoturismul prezenta urme de forțare, la portiera stângă faţă, aşa cum a precizat Anda Drăgulescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa. „Un poliţist de la Furturi Auto din Constanţa a plecat la Bucureşti pentru efectuarea cercetărilor împreună cu colegii din Capitală“, a adăugat ea.

Maşina antrenorului a fost furată în noaptea de 10 spre 11 noiembrie, din fața Hotelului Scala de pe Bulevardul Mamaia, unde antrenorul era cazat.
Reprezentanţii Poliţiei constănţene spun că este posibil ca BMW-ul X6 să fi fost furat cu ajutorul unui calculator, prin conectarea la computerul maşinii.

Autoturismul l-a primit cadou, aşa cum a spus Stoichiţă. Pe piaţă, un astfel de BMW costă 85.000 de euro. În noaptea când a fost furată mașina antrenorului, din aceeași zonă a mai dispărut un autoturism marca BMW X6.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite