Constanţa: Avarii în judeţ la electricitate şi conductele de apă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Locuitorii din Cumpăna rămân mâine fără apă rece
Locuitorii din Cumpăna rămân mâine fără apă rece

Pentru remedierea unor avarii la liniile de alimentare cu tensiune din zona bifurcaţiei de la Cumpăna, ENEL Dobrogea întrerupe mâine furnizarea energiei electrice în zonă.

„Fără energie electrică, staţia de pompare apă potabilă Bifurcaţie Cumpăna nu poate funcţiona, iar SC RAJA SA Constanţa nu poate asigura furnizarea apei potabile către abonaţii din Cumpăna mâine, în intervalul orar 8.00 - 14.00“, a declarat Irina Oprea, purtătorul de cuvânt al SC RAJA SA Constanţa.

Tot mâine, pentru remedierea unei avarii la conducta magistrală de transport apă potabilă de diametru 1.000 mm, SC RAJA SA întrerupe furnizarea apei potabile în intervalul orar 8.00 - 20.00. Vor fi afectaţi consumatorii din localităţile Lumina, Năvodari, Corbu şi zona Industrială Midia.

Locuitorii din partea de nord a oraşului Medgidia rămân vineri fără apă rece, între orele 8.00 - 16.00 din cauza unei avarii pe conducta principală de transport apă potabilă de dimetru 800 mm, în zona podului rutier din Medgidia. „Ne cerem scuze faţă de consumatorii afectaţi de aceste lucrări şi îi asigurăm că echipele SC RAJA SA Constanţa vor face tot posibilul ca furnizarea apei potabile să fie reluată în timpul cel mai scurt“, a mai spus Irina Oprea.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite